WIJ ZIJN AVA

AVA Brillen is al meer dan 40 jaar een trouwe leverancier in eyewearland. Vanaf dag één is het onze missie om een excellente service richting onze klanten na te streven, waarbij een wederzijds vertrouwen de boventoon voert.

In de afgelopen jaren hebben we een sterk merkenportfolio opgebouwd waarmee we een totaal aanbod kunnen bieden. Van klassieke parels tot moderne eyecatchers en van kinderbril tot leesbril.

Onze taak als leverancier is om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Het brengen van goede collecties, een uitstekende service bieden en ondersteunen in een aantrekkelijke presentatie in de winkels.

Familiebedrijf

AVA Brillen is een 3e generatie familiebedrijf dat dat sinds 1981 de zelfstandige opticien beleverd. Met passie en hartstocht!

Servicegericht

Service is goud en een dagelijkse standaard dat we bij AVA Brillen nastreven. Onze klanten erkennen dit en kiezen bewust voor AVA!

Totaalleverancier

AVA Brillen is een eyewear leverancier met een totaal-aanbod; van klassiek tot modern en van stoere kinderbrillen tot leesbrillen.

× Hoe kunnen we je helpen?