WIJ ZIJN AVA BRILLEN

WIJ ZIJN

AVA BRILLEN

Reeds 36 jaar een trouwe leverancier in eyewearland. Vanaf dag één is onze missie het nastreven van een excellente service richting onze klanten, waarbij vertrouwen de boventoon voert.

In de afgelopen jaren hebben we een sterk merkenportfolio opgebouwd waarmee we een totaal aanbod kunnen bieden. Van klassieke parels tot moderne eyecatchers en van kinderbril tot leesbril.

De taak van de leverancier is het zo veel als mogelijk ontzorgen van zijn klanten. Het brengen van goede collecties, de aftersales en een uitstekende service.

En dat is dan ook de missie van AVA!

DE DRIE PIJLERS VAN AVA

Familiebedrijf

AVA Brillen is een 2e generatie familiebedrijf dat reeds 36 jaar uitsluitend de zelfstandige opticien beleverd. Met passie en hartstocht!

Servicegericht

Service is goud en een dagelijkse standaard dat we bij AVA Brillen nastreven. Onze klanten erkennen dit en kiezen bewust voor AVA!

Totaalleverancier

AVA Brillen is een eyewear leverancier met een totaal-aanbod; van klassiek tot modern en van stoere kinderbrillen tot leesbrillen.

B2B portal

Een integraal onderdeel van AVA Brillen is de continue zoektocht naar een nóg betere dienstverlening. Om deze reden is “Uw Digitale Vertegenwoordiger” ontstaan. Een webshop, administratiesysteem en beeldbank in 1.

Vraag uw inloggegevens aan of neem een kijkje: