Zilli Eyewear

luxe doordrenkt met passie en emotie

ZILLI Eyewear

Het Franse familiehuis ZILLI, opgericht in Lyon in 1965, heeft het pad geëffend voor herenkleding door zijn pioniersrol bij de uitvinding van het luxe lederen jasje. Het is een iconisch product geworden. ZILLI, een vertrouwelijk huis, maar erkend als referentie door estheten die houden van zeldzame en kwaliteitsproducten, ontvangt een bevoorrechte klantenkring in zijn flagship store, rue François 1er in Parijs, maar ook in Milaan, Londen, New-York, Moskou, Istanbul, Dubai, Beijing…

Al meer dan 50 jaar doet het Franse modehuis een beroep op de beste luxe ambachtslieden om zijn collecties prêt-à-porter en accessoires te creëren. Brillen zijn geen uitzondering.

Omringd door grote ambachtslieden uit de high-end brillensector, biedt ZILLI brillencollecties met het motto: Uitmuntendheid. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, zijn de brillen van ZILLI gemaakt van edele materialen en met gevoel voor detail. Elk van hen is gemaakt van platina, 95% zuiver en kostbaarder dan goud. Deze natuurlijk witte legering is onveranderlijk. Op elk montuur van de nieuwe zonnebrillencollectie is het aangebracht als een titanium behandeling. Qua design zijn er inzetstukken in puur goud, platina of ruthenium geplateerd titanium in verschillende delen van het montuur (veren, scharnieren, enz.).

Sommige modellen zijn ook voorzien van lederen inzetstukken met de ZILLI-handtekening. Ten slotte is elk montuur voorzien van de emblematische Lingot d’Or van het bedrijf uit Lyon, een garantie voor absolute luxe, subtiel aangebracht op de buitenkant van de veren.

De zonnebrillen zijn uitgerust met de nieuwste anti-reflecterende, anti-kras en anti-smudge behandelingstechnologieën. Ze zijn polariserend en garanderen een contrastrijk en helder zicht.

MAAK KENNIS MET ONZE COLLECTIES

× Hoe kunnen we je helpen?