VUILLET VEGA

100% Garantie de France

Vuillet Vega is een bedrijf dat is opgericht in 1843 in Morez (jura), de Franse hoofdstad van de brillenhandel. Vijf generaties hebben het bedrijf staande gehouden en het brillenmerk ‘Vuillet Vega’ wereldwijd tot een meer dan gewaardeerd begrip gemaakt.Deze vijf generaties deelden allemaal dezelfde passie; het ontwerpen van kwalitatief excellente brillen met oog voor de fijnste details. Anno 2016 is Vuillet Vega een gevestigde naam met zowel de bekende klassieke lijnen, als ook modernere lijnen voor een nieuwe doelgroep van middelbare leeftijd.Bij de klassiekere lijnen is een groot deel van de monturen uitgevoerd met een unieke Vuillet Vega goudstempel, wat inhoudt dat er  bij de vervaardiging minimaal gebruik is gemaakt van 22 karaats goud.

VEGA SIGN

Vega Sign is de vernieuwende lijn van Vuillet Vega.
Frisse kleuren, moderne vormen en met oog op de huidige trends. Niet voor niets dat deze lijn dan ook zeer gewaardeerd wordt onder zowel jongeren als ouderen.

Sign kan het best omschreven worden als: trendy en eigentijds, maar met behoud van de welbekende kwaliteit en 150 jaar vakmanschap.

VEGA PRESTIGE

Meer dan 200 handelingen is het traject dat de menselijke hand oplegt aan de ruwe materialen om elke bril te vervaardigen. Het verschil tussen de industriële- en de ambachtelijke productie, die garandeert dat elk Vuillet Vega-montuur uniek is.

De verfijning wordt verkregen door de combinatie van verguld metaal, in combinatie met nobele en natuurlijke materialen, als kostbare en zuivere stenen.

GÉRARD VUILLET

Met Gérard Vuillet creëert Vuillet Vega de transitie van eyewear naar werkelijke juwelen. In deze lijn is onder andere gebruik gemaakt van mammoetivoor, exotische hout en GVS-kwaliteit diamanten.

De kennis die in loop der (150) jaren is opgedaan is het beste terug te zien in de Gérard lijn, met bijzondere elementen die de monturen sieren.

EEN GREEP UIT DE COLLECTIES

VEGA SIGN

VEGA PRESTIGE

GÉRARD VUILLET

MAAK KENNIS MET ONZE COLLECTIES

× Hoe kunnen we je helpen?