EXQUISIT ELITE

Made of high quality titanium

Ruim dertig jaar excellent!

Exquisit Elite is een eigen merk dat AVA Brillen al ruim dertig jaar lang voert. Ondanks dat de doelgroep voor klassieke monturen steeds kleiner wordt, blijft AVA een belangrijke leverancier voor vele klanten. Met een collectie die door velen zeer gewaardeerd wordt, onder andere door de goede prijs/kwaliteit-verhouding.Double oplagen van twintig karaat is het standaard waarop kleuren hoogwaardig worden aangebracht.De monturen worden enkel geproduceerd bij fabrikanten die het woord ‘ambacht’ verdienen.

Titanium lijn

De productie van de titaniumlijn vindt plaats in het Japanse Fukui-City, waar reeds meer dan dertig jaar een stabiele samenwerking bestaat met één van de beste titanium-fabrikanten. 

Metaal lijn

De vervaardiging van de metaallijn monturen vindt plaats in het Franse Juragebergte waar de woorden vakmanschap en fijn metaal al jarenlang samen gaan.Een verfijnd design met een klassieke uitstraling, gecombineerd met een bovengemiddeld draagcomfort en uitstekende kwaliteit. Dat is waar de vele dragers van Exquisit Elite monturen voor zijn gevallen.

Een greep uit de collectie

MAAK KENNIS MET ONZE COLLECTIES

× Hoe kunnen we je helpen?