Hun ogen, 

jouw toekomst

De toekomst van bestaan begint bij de allerjongsten. Kinderen zijn de klanten van de toekomst. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk om veel aandacht aan deze doelgroep te besteden.

AVA KIDS is de verzamelnaam voor onze kinderbrillen collecties waarin een diversiteit kan worden gevonden voor jong en oud, variërend van vrolijke kleuren tot stoere afwerkingen.

Rex and Sue Eyewear

AVA Brillen-eigenaar Jeroen zocht lang naar een unieke collectie voor jongere kinderen. Tijdens een documentaire over het T-Rex-skelet ‘Sue’, vernoemd naar de vinder Susan Hendrickson, kwam de naam voor zijn nieuwe collectie tot hem. Rex & Sue Eyewear is een eigenzinnige collectie met verrassende en uitdagende kleurencombinaties voor kinderen tot 12 jaar.

Tartine et Chocolat

Gepositioneerd als een toonaangevende speler in hoogwaardige kindermode, pronkt Tartine et Chocolat met een exclusieve wereldwijde aanwezigheid, inclusief gerenommeerde warenhuizen en prestigieuze samenwerkingen. De brillencollectie omarmt de tijdloze charme van het merk en verwerkt op elegante wijze kenmerkende elementen zoals strikken, borduursels en parels. Tartine et Chocolat biedt hoogwaardige acetaat- en metalen monturen voor de doelgroep 3-8 jaar.

Alle Tartine et Chocolat monturen zijn voorzien van een gepatenteerd flexsysteem:
De “OBE” verwisselbare flex. De jonge klanten kunnen hiermee met een kapotte flex direct in de winkel worden geholpen.

Een goede en snelle service dus!

New York Yankees

Ontdek het snelgroeiende urban merk: New York Yankees! Iconische petten, inspiratie uit Amerikaanse cultuur en wereldwijde erkenning met bijna 90% bekendheid.

In de collectie van New York Yankees zijn het de fijne details die het verschil maken: sprankelende kleuraccenten, een monogram in toon-op-toon, verfijnde open gewerkte eindstukken en prints aan de binnenkant van de veren. New York Yankees is een gedurfde en grensverleggende brillencollectie die direct in het oog springt en spreken vooral de tienerdoelgroep aan.

STAR WARS™

Op 25 mei 1977 lanceerde George Lucas STAR WARS™ en veranderde daarmee voor altijd de wereld van de cinema. STAR WARS™ is een mythisch verhaal over de strijd tussen Goed en Kwaad, waar Jedi ridders angstaanjagende intergalactische wezens bevechten met behulp van “De Kracht”. Sinds 2015 heeft een nieuwe trilogie kijkers over de hele wereld verrukt en een nieuwe generatie fans geboeid.

De STAR WARS™ brillencollectie brengt ons direct naar de wereld van de saga met iconische kenmerken die in de hoogwaardig afgewerkte monturen zijn verborgen. Deze collectie is speciaal ontworpen voor jonge jedi’s!

Zoals ook bij Tartine et Chocolat heeft ieder montuur verwisselbare OBE-flexsystemen.

LuluCastagnette

Sinds 1996 verovert LuluCastagnette kinderen en tieners met haar trendy en speelse kledinglijn, met Franse informele elegantie en aandacht voor detail.

Geïnspireerd door de thema’s van de kledinglijn, bieden de brillen een selectie van originele kleurcombinaties. Met een gedurfde combinatie van materialen, kleine maten, creatieve ontwerpen en versierde veren die contrasteren met eenvoudigere voorkanten trekt LuluCastagnette vooral tienerdames aan.

× Hoe kan ik je helpen?